DEGIRO

DEGIRO

Vergelijk DEGIRO met andere brokers Open een account bij DEGIRO

Beleggen bij DEGIROAls particuliere belegger kunt u kiezen uit verschillende brokers die hun diensten aan u aanbieden. Een daarvan is DEGIRO. Dit is een relatief jonge broker die in 2008 werd opgericht. DEGIRO is in die tijd snel gegroeid en belegt op ongeveer 100 verschillende (effecten)beurzen. DEGIRO staat bekend om zijn uiterst scherpe tarieven die tot wel 80% onder de markttarieven liggen.

Waar staat DEGIRO bekend om?

DEGIRO staat vooral bekend als de goedkoopste broker van Nederland. Vooral bij de fysieke handel in aandelen doet de broker het erg goed; op de website van DEGIRO staat een duidelijk overzicht waarmee de te behalen voordelen direct duidelijk zijn.

Juist door de lage transactiekosten is het ook voor de particuliere belegger die een klein beetje spaargeld over heeft mogelijk om aandelen te kopen en voor langere tijd vast te houden. DEGIRO is hiervoor waarschijnlijk de beste broker in Nederland.

Beleggen bij DEGIRO

DEGIRO biedt beleggers in aandelen de mogelijkheid om wereldwijd te beleggen. En als deze online broker wereldwijd zegt is dat ook echt wereldwijd. U kunt in aandelen handelen op beurzen in Azië, Oceanië, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en uiteraard in Europa.

Wanneer u als belegger liever in futures, opties of obligaties belegt is dit, evenals bij de handel in aandelen, heel goed mogelijk bij DEGIRO. Voor futures en opties kunt u op zowel de Europese als de Noord-Amerikaanse beurzen terecht, en voor obligaties kunt u kiezen uit een aantal Europese beurzen. Vanaf medio 2014 breidt DEGIRO haar diensten uit zodat nieuwe markten voor de belegger opengaan.

“Beleggingstools”

Om het beleggen voor u zo gemakkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken heeft DEGIRO voor haar klanten een aantal handige beleggingstools. Zo blijft u via een Real-Time stream op de hoogte van de actuele beurskoersen en kunt u door middel van de zogenaamde “combinatie order” op een overzichtelijke manier een gespreide beleggingsportefeuille samenstellen. Een andere prettige optie die DEGIRO u biedt is het orderboek. Dit orderboek kan u tot wel vijf niveaus diepte inzien. Buitengewoon overzichtelijk dus.

De trader en de andere beleggingstools van DEGIRO zijn binnenkort ook via uw mobiele telfoon of tablet te gebruiken.

Veilig beleggen bij DEGIRO

U kunt er vanuit gaan dat u op een veilige en vertrouwde manier kunt beleggen bij DEGIRO. Een apart bewaarbedrijf administreert en beheert uw beleggingen. Hierdoor blijven uw beleggingen veilig, zelfs wanneer het bedrijf onverhoopt failliet mocht gaan. Uiteraard staat DEGIRO als beleggingsmaatschappij onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB).

U kunt er vanuit gaan dat u op een veilige en vertrouwde manier kunt beleggen bij DEGIRO. Een apart bewaarbedrijf administreert en beheert uw beleggingen. Hierdoor blijven uw beleggingen veilig, zelfs wanneer het bedrijf onverhoopt failliet mocht gaan. Uiteraard staat DEGIRO als beleggingsmaatschappij onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB).

Beleggen als minderjarige

Een behoorlijk ‘unique sellingpoint’ van deze broker is het feit dat je bij deze maatschappij ook kan beleggen als je (nog) minderjarig bent. Op deze manier kan je al op jonge leeftijd de fijne kneepjes van het beleggingsvak onder de knie krijgen. Ook wanneer je financieel niet zo draagkrachtig bent zijn er mogelijkheden, de minimale inleg die gestort moet worden wanneer je je inschrijft als klant bij DEGIRO bedraagt slechts 1 eurocent. Overige kosten worden er niet gerekend.

Een bestaande portefeuille overboeken

Wanneer u besluit om klant te willen worden bij DEGIRO kunt u uw bestaande portefeuille eenvoudig overboeken naar DEGIRO. Hiervoor heeft DEGIRO een formulier op haar website staan die u kunt downloaden en vervolgens kunt invullen. Wanneer u het ingevulde formulier naar opstuurt wordt uw overboeking door DEGIRO geregeld zonder dat u daar verder omkijken naar hebt. Eventuele kosten die uw bank in rekening brengt voor het overboekingsproces zijn (uiteraard) wel voor uw eigen rekening en worden dus niet door DEGIRO vergoed.

DEGIRO
3.4 (67.86%) 28 stemmen