Lynx

Lynx

Beleggen bij Lynx brokerLynx is een betrekkelijke jonge concurrent op de markt van online brokers. Na Binck en Alex zag Lynx ook haar kans schoon in ons land en opende haar virtuele deuren in 2006. Na twee actieve en succesvolle jaren, besloot Lynx internationaal te gaan.

Vergelijk Lynx met andere brokers Open een account bij Lynx

In 2008 opende Lynx dan ook twee bijkantoren, in zowel Duitsland als België.  Vooral het feit dat particuliere beleggers tegen een gunstig tarief wereldwijd kunnen beleggen, heeft Lynx veel bekendheid gegeven. Dat blijkt onder meer ook uit onderzoeken van de Consumentenbond en onafhankelijke brokeronderzoek in 2009 dat is uitgevoerd door het gerenommeerde weekblad Beleggers Belangen. Bij laatstgenoemd onderzoek kwam uit de bus dat Lynx het vooral wint van andere broker op het gebied van lage transactiekosten.

Ook hebben klanten meer handelsmogelijkheden en blijkt de service een grote troef te zijn. Bij Lynx kan men namelijk op meer dan honderd verschillende beurzen in maar liefst achttien landen handelen. In totaal kan er online in meer dan een miljoen effecten handelen. Beleggers kennen bij Lynx dus geen handelsbeperkingen en kunnen desgewenst op elke tendens inspelen. Lynx is onder andere een samenwerkingsverband aangegaan met de Engelse beursgenoteerde online discount broker Interactive Brokers (UK) Limited.  Lynx is feitelijk tussenpersoon voor alle aankopen. In november 2012 hield Beleggers Belangen wederom een onderzoek onder online brokers en voor de vierde keer werd Lynx uitgeroepen tot de meest goedkope broker van Nederland.

Een rekening openen bij Lynx

In principe kan iedereen, zowel de kleine als grote beleggers, terecht bij Lynx. De online broker heeft wel drie minimumeisen inzake het openen van een rekening en handel in effecten, opties en futures.

 Allereerst moet je minimaal 18 jaar oud zijn om een rekening te openen. Wil je een margin-rekening openen, dan is de minimum leeftijd van 21 jaar vereist. Deze rekening is nodig als je in opties, futures en Aziatische of Amerikaanse beurzen wilt handelen. Studenten tussen de 18 en 21 jaar kunnen ook bij Lynx terecht om een cash-rekening te starten en in Europese aandelen te handelen.

 Het minimaal te storten bedrag is 3.000 euro om een effectenrekening te openen. Indien je een portefeuille met een waarde groter dan 3.000 euro hebt, kun je deze overboeken en zo ook een rekening openen.

Maar indien je in opties, futures en Amerikaanse aandelen wilt handelen, dient de volledige waarde van je portefeuille na de transactie minimaal 2.000 dollar te zijn.

Beleggen via Binckbank

Handige trader tools van Lynx

Speciaal voor iedereen die veel onderweg is en te allen tijden razendsnel wil handelen, heeft Lynx een unieke iPad applicatie ontworpen, namelijk de ‘Professionele Dealingroom app’. Als je eenmaal deze app hebt gedownload, kun je altijd professioneel handelen op het platform, wanneer het jou uitkomt. Een handig en hoogstaand nieuw technologisch snufje dat goed past bij een online broker.

Als je veel van huis bent, kun je met deze app immers alles blijven volgen, orders blijven versturen, live grafieken bekijken en op elk moment dat jij wilt, je portefeuille volgen. Ook biedt Lynx op haar website andere apps aan zoals de ‘Markt Scanner’, een tool waarmee je snel interessante en koopwaardige Europese en Amerikaanse effecten en statistieken kunt vinden en je in een handomdraai de grootste stijgers en dalers van de dag kunt zien.

Het handelsplatform en trader Tools

Met LYNX handelsplatform en de LYNX trader tools bieden u de mogelijkheid exact te handelen zoals professionals dat doen. Het platform wordt gekenmerkt door snelheid, betrouwbaarheid, technische analyse mogelijkheden en toegang tot beurzen wereldwijd. De LYNX TraderTools waaronder de grafiektrader, optietrader en marketscanner bieden u de juiste mogelijkheden voor iedere strategie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beleggingen.  Met de apps voor tablet en mobiele telefoon hoeft u geen seconde van de beurs te missen terwijl u onderweg bent.

Lynx
4.2 (84.56%) 79 stemmen