ING Zelf Beleggen

ING Zelf Beleggen

ING Zelf BeleggenBij deze vorm van beleggen kunt u zelf bepalen waarin u uw geld wilt beleggen. Zo kunt u beleggen in alle aandelen, obligaties, opties, gestructureerde producten of beleggingsfondsen. U zult toegang hebben tot zeer grote en belangrijke markten over de wereld. Zo zult u toegang krijgen tot Euronext Amsterdam, maar ook op verschillende buitenlandse beurzen. En dit kan allemaal gedaan worden tegen zeer lage transactiekosten.

Kenmerken van ING Zelf Beleggen

Het Zelf Beleggen zegt het al, u kunt zelf kiezen waar u in wilt gaan beleggen. Op vele soorten beurzen die voor u open gesteld worden zoals Euronext, NYSE, Nasdaq, London Stock, Exchange en Xetra/Frankfurt. Heel veel keuze voor u waar u dus wilt gaan beleggen. Ook zal de bank er voor zorgen dat u altijd op de hoogte kunt blijven van de visies en opinies van de ING.

U hebt alle vrijheid om uw eigen beleggers strategie te bepalen, zo kunt u uw ervaring en kennis gebruiken om nog beter te kunnen beleggen. De zeer lage kosten die hier aan vast zitten maken het beleggen nog een stuk aantrekkelijker, vele beleggers met ervaring komen dan ook op het Zelf Beleggen af. Bij de beleggingsfondsen zullen ook geen transactiekosten gerekend worden als deze uit de Beleggersgiro komen.

Beleggen via IG

Risico’s van zelf beleggen

Elke vorm van beleggen neemt wel risico’s met zich mee, namelijk, u kunt uw gehele inleg verliezen. De waarden van uw beleggingen zijn mede afhankelijk van de ontwikkeling op de financiële markten. De resultaten die deze markten in het verleden gehaald hebben, zullen zeker geen garantie bieden dat dit zo blijft als u hierin gaat beleggen. Het is zeer belangrijk om van elk product op de hoogte te zijn voordat u begint met beleggen. Neem geen onnodige risico’s.

Voordat er belegd kan worden met het Zelf Beleggen, zal er gevraagd worden om een vragenlijst in te vullen over de kennis en ervaring die u hebt. Vervolgens kan dan het klantcontract ondertekend worden, dit zal het bewijs zijn dat u met bewuste bedoelingen deze vorm van beleggen bent gaan doen. Zodra dit formulier geheel verwerkt is, kunt u beginnen met het Zelf Beleggen via uw eigen Beleggingsrekening. Als er na deze rekening nog een nieuwe beleggingsrekening wordt aangevraagd, is het uiteraard ook mogelijk om een andere vorm van beleggen te kiezen voor deze rekening.

ING Zelf Beleggen
3.2 (64.44%) 9 stemmen