ABN Amro Zelf Beleggen

ABN Amro Zelf Beleggen

Klik hier om direct alle online brokers te vergelijken

Direct Beleggen bij ABN Amro

Beleggen bij ABN AmroMet ABN Amro direct beleggen kunt u gemakkelijk en zelfstandig beleggen op de belangrijkste Europese en Amerikaanse beurzen. De orders kunnen opgegeven worden via de telefoon of het internet. Zelfstandig beleggen (execution only) wil zeggen dat u geen enkel advies van de bank zult krijgen over de beslissingen die genomen gaan worden. Dit moet allemaal door de belegger zelf gedaan worden en dit zal wat risico’s met zich mee gaan brengen. Als het direct beleggen aangevraagd wordt, dient u aan te geven dat u bewust akkoord wilt gaan met alle risico’s die kunnen komen kijken. Hiervoor zal er een verklaring door u getekend moeten worden.

Voor wie is deze vorm van beleggen

Het zelfstandig beleggen is niet voor iedereen weggelegd. Hiervoor moet wel wat ervaring en kennis aanwezig zijn bij de belegger. De beleggers die met deze vorm willen beleggen, zullen er zeker van moeten zijn dat zij geen enkele hulp nodig hebben van adviseurs. Ook zal er voor deze vorm Internet Bankieren van toepassing zijn. Als u deze nog niet heeft kan deze altijd aangevraagd worden bij de bank. Het is belangrijk om bij het beleggen op de hoogte te blijven van alle gebeurtenissen in de economie. Het is dus van groot belang, dat de belegger zijn informatie kan vinden om de beleggingsbeslissingen goed te nemen. Op abnamro.nl/beleggen staan er belangrijke mededelingen die zeer belangrijk kunnen zijn voor de belegger.

De kosten van het beleggen

Op de transactiekosten kunt u korting krijgen. Deze korting kan wel oplopen tot 60 procent. Deze korting zal afhangen van het aantal orders dat er per kwartaal opgegeven worden door u. Deze kortingen worden de eerste dag van elk kwartaal vastgezet, dus op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. De korting zal gelden voor het hele kwartaal waarop deze is vastgesteld.

Het aanvragen van de rapportages

De overzichten van uw beleggingen worden elk jaar 1 keer verstuurd. Deze overzichten kunnen ook via het Internet Bankieren aangevraagd worden. Dit kan dan dagelijks gedaan worden indien u dit belangrijk vind. Deze zult u dan per mail of via de post kunnen ontvangen. Al uw overzichten worden zeer goed bijgehouden en vast gehouden.

Om Direct Beleggen aan te vragen heeft u een betaalrekening bij ABN Amro nodig. Als u deze al heeft kunt u naar de website gaan om hier vervolgens zeer eenvoudig het Direct Beleggen aan te vragen. Hier wordt u bij geholpen door middel van enkele snelle stappen.

ABN Amro Zelf Beleggen
2.7 (54.12%) 17 stemmen