Rabobank Beleggen

Rabobank Beleggen

Rabobank BeleggenHet Rabobank beleggen biedt drie verschillende producten aan voor de particuliere belegger, Basis, Select en Actief. Twee van deze pakketten gaan gepaard met een soort abonnement, hier wordt uiteraard ook minder transactiekosten op verhaald.

Naast de transactiekosten en eventuele abonnementskosten betaalt de belegger bij de Rabobank ook het bewaarloon en regeltarief. Dit zijn wel kosten die gemaakt moeten worden om de particulieren te kunnen helpen.

Rabobank is nog aan het moderniseren in het gebied van de brokers. Hierdoor werken nog niet alle transacties via het online handelsplatform. De transacties van de obligaties en opties zullen in enkele landen nog uitsluitend via het lokale Rabobank-kantoor moeten gaan. Maar uiteraard zijn de meest belangrijke derivaten en effecten gewoon mogelijk op de Nederlandse markt (te weten aandelen, obligaties, opties, futures en beleggingsfondsen).

Bij Rabobank beleggen heeft u de keuze om het beleggen over te laten aan een deskundige, u kunt het geheel zelf beheren of u kunt beleggen met advies van een deskundige.

Beleggen via IG

De Rabobank laten beleggen

Stel, u wilt graag gaan beleggen, maar de tijd of de kennis die hier voor nodig is, is niet aanwezig. Dan kunt u gemakkelijk beleggen via de deskundigen. Om alles helemaal helder te laten verlopen, worden er eerst goede afspraken gemaakt over de beleggingsstrategie die gevolgd moet worden. Via het Rabo Internetbankieren zal er 24 uur per dag een overzicht beschikbaar zijn over de beleggingsportefeuille.

Zelf uw beleggingsportefeuille samenstellen en beheren

Deze vorm van beleggen is erg handig voor de beleggers die geen nodige behoefte hebben aan een persoonlijk adviseur. Het maakt bij deze vorm niet uit of u een beginnende of ervaren belegger bent. Alles wat er moet gebeuren om te beleggen zal aan uzelf worden overgedragen, zoals het doorgeven van de beleggingsorders via internet en telefoon. Wel zullen de juiste middelen aangeboden worden om de goede beleggingskeuzes te maken.

Zelf beleggen, maar wel met de benodigde hulp

Als er al enige ervaring is met het beleggen, kan er altijd gekozen worden voor deze vorm van beleggen. Deze vorm biedt u een eigen beleggingsadviseur aan die u overal mee zal helpen. Hij zal naar u wensen luisteren, bespreekt al uw beleggingen en houdt tevens ook in de gaten of uw portefeuille in lijn is met de gemaakte afspraken. Hierdoor zult u niet te snel in de stress raken door verkeerde keuzes op de markt.

Rabobank Beleggen
2.1 (42.22%) 9 stemmen