Brokers Vergelijken

Brokers Vergelijken

Het is tegenwoordig heel erg gemakkelijk en populair om zelf online te beleggen. Wanneer u besluit om niet om te beleggen via beleggingsfondsen of niet kiest om uw vermogen te laten beheren door een vermogensbeheerder dan kunt u zelf direct op de beurs beleggen via een broker. Vergelijk hier brokers en open direct een rekening.

Plus500: één van de beste CFD brokers

Plus500 is een populaire CFD broker vanwege de gratis demo van €40.000. Met de demo kan je beleggen onbeperkt en zonder risico uitproberen. Bij Plus500 betaal je geen commissies. De software van Plus500 is één van de meest gebruiksvriendelijke op de markt. Hierdoor is Plus500 één van de meest gekozen brokers op onze website. Klik hier om een account te openen bij Plus500 >>

76,4% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s.

Beste brokers vergelijken

 BrokerServicekostenOrder
€1000
Order
€10000
 
eToro broker
eToro
* Gratis aandelen kopen
* Andere beleggers volgen
* Portfolios overnemen
* Gratis demo account
0%€0€0Info & Aanvraag
degiro_logo_fcDe Giro
* Beste voor aandelen fysiek kopen
* Laagste tarieven
0%€2,30€5Info & Aanvraag
BinckbankBinckbank Green
* €500 aan gratis transactietegoed
* 3 maanden geen transactiekosten
* Grootste partij
0%*€0*€0*Info & Aanvraag
Lynx
* Bekroond handelsplatform & tools
* Gratis informatiepakket
* Zeer lage tarieven
* Grootste aanbod
€5€ 6€ 6Info & Aanvraag
Traders OnlyTradersonly
* $500 aan gratis transactietegoed
* Uitgebreide analyses
0%€ 6€ 6Info & Aanvraag
Binck BasicBinckbank
Blue
€90 + 0,015%€ 7€ 10Info & Aanvraag
Saxo BankSaxo Bank
SaxoTrader Go
* Gratis demo met €100.000 fictief geld
* Gratis marktinfo via Tradingfloor
0%€ 12€ 12
Flatex brokerFlatex
* Geen transactiekosten
* Eenvoudige software
* Geen optie handel
0%€0€0Info & Aanvraag
Rabobank BeleggenRabobank
Beleggen
€20 + 0,06%€ 5,50€ 10
Abn Amro beleggenAbn Amro
Zelf Beleggen
0,18%€ 7,50€ 16,50
ING bank
beleggen
€16 + 0,24%€4,40€8

Er is een ruime keuze aan brokers welke zowel particulieren als bedrijven als klanten hebben. Een paar voorbeelden van internet brokers zijn: Alex, Binck, Lynx, Todays Brokers en Saxo Bank. Bij iedere transactie die er via de broker wordt gemaakt, krijgt de broker een kleine vergoeding. Het is vrijwel altijd zo dat deze transactievergoeding uit slechts een paar cent bestaat. De kosten hoeven bij een broker dus niet hoog te liggen!

Brokers vergelijken checklist

  • Wat zijn de kosten op maandelijkse basis van de beleggingen?
  • Wat is het aanbod van de specifieke broker qua bijvoorbeeld aandelen?
  • Biedt de broker een gratis bonus aan voor nieuwe klanten?
  • Zijn er voldoende mogelijkheden op beleggingsgebied?

Brokers vergelijken, waar op letten?

Brokers vergelijken via Mijnbroker.nlOm een inkomen te creëren dat toch groot genoeg is, heeft de broker er baat bij als er veel transacties worden gemaakt. Om dit bedrag te bereiken hebben brokers gratis online computerprogramma’s laten maken waarmee beleggen toegankelijker wordt. De aan- en verkoop van aandelen is bijvoorbeeld zo gebeurd dankzij deze gratis programma’s.

De eerder beschreven software maakt beleggen gemakkelijk, doordat u hierdoor overal via het internet kunt beleggen aangezien u online kunt inloggen op de software van uw broker waardoor beleggen veel toegankelijker wordt. En met de computerprogramma’s beperken ze zich niet tot bedrijven, particuliere beleggers kunnen via de software van de brokers ook professioneel beleggen en gebruik maken van de verschillende beleggingstools die brokers aanbieden op hun platforms.

Nadat u via onze vergelijkingstool de verschillende brokers heeft vergeleken kunt u gratis een informatiepakket aanvragen of direct beginnen met beleggen door een account aan te maken bij de door u gekozen broker. Vaak kunt u de software en tools leren kennen door te beleggen met fictief geld en na een tijdje kiezen om met echt vermogen op de diverse beurzen te gaan beleggen. Veel brokers bieden naast de tools ook cursussen en (realtime) beursinformatie aan welke u helpt met het maken van keuzes tijdens het beleggen.

Wanneer u kiest voor de tweede optie, krijgt u 20.000 euro aan fictief startgeld. Hiermee kunt u op vrijwel dezelfde manier beleggen als u in de werkelijkheid zou moeten gaan doen. Uw transacties worden gedaan met fictief geld, maar verder is alles hetzelfde geregeld als het in werkelijkheid zou gaan. Het voordeel van fictief beleggen in de online programma’s van de brokers, is dat u op ieder moment over kunt stappen op beleggen met uw echte geld. Dan kent u het programma al goed en hoeft u niets meer te leren of te zoeken.

De online broker als bedrijf heeft handelaren in dienst. De online broker haalt inkomsten uit de commissies op de transacties en heeft zelf geen belang bij de beurskoersen. Wie zelfstandig wil beleggen, kan een beleggingsrekening openen bij een internetbroker. Een online broker kan als `makelaar` een koper en een verkoper bij elkaar brengen. Een full service online broker biedt zijn klanten verschillende diensten aan waaronder effectenonderzoek en beleggingsadvies. Een full service online broker vraagt doorgaans een hoger commissiebedrag maar heeft meer diensten.

Beleggen brengt risico’s met zich mee: je kan geld verliezen.