Tradzster

Let op! Tradzster bestaat niet meer. De activiteiten zijn overgenomen door TradersOnly. Lees hier meer over TradersOnly of bekijk het overzicht van andere brokers. Vergelijk Tradzster met andere brokers Wanneer u als particuliere belegger een online handelsplatform zoekt is Tradzster één van de opties. Tradzster is een Nederlandse handelsnaam van Capital Intervest B.V. Tradzster wil zich onderscheiden van andere online brokers door volop in te zetten op technologische innovatie. Gecombineerd met scherpe tarieven is Tradzster een interessante partner voor de particuliere (online)belegger.

Beleggen in aandelen

Wanneer u wilt gaan beleggen in aandelen biedt Tradzster u de mogelijkheid om te handelen op vele verschillende beurzen. Van de Verenigde Staten (bijvoorbeeld de NASDAQ) tot Euronext Netherlands (Amsterdamse beurs), en van de Singapore Exchange tot de Australian Stock Exchange, u kiest eenvoudig voor de markt die u het meest prettig vindt. Via Tradzster kunt u verschillende ordertypes plaatsen zoals dagorders, doorlopende orders en limietorders.

Mogelijkheden bij Tradzster

Naast het beleggen in traditionele aandelen biedt Tradzster u de mogelijkheid om te investeren in andere beleggingsproducten. Dit zijn onder meer: futures, opties, CFD\’s en hefboomproducten. Ook voor de handel in deze producten kunt u bij Tradzster gebruik maken van verschillende ordertypes, net zoals dat het geval is bij het beleggen in aandelen.

De Tradzster ‘Widgets’

Tradzster maakt gebruik van een handelsplatform met daarin een aantal interfaces. Deze interfaces geven het handelsplatform een aantal verschillende mogelijkheden die elk type belegger kan gebruiken afhankelijk van wat soort type belegger hij is. Een beleggingsadviseur heeft nu eenmaal andere behoeften dan bijvoorbeeld een particuliere belegger. Er zijn een aantal interfaces (bij Tradzster ‘Widgets’ genoemd) die de basis vormen van het handelsplatform. De overige widgets kunnen naar eigen inzicht worden toegevoegd, op een manier die te vergelijken is met hoe Smartphones tegenwoordig zijn opgebouwd. De Widgets zijn in feite te vergelijken met apps.

Voor professionals zoals beleggingsadviseurs en signaaldiensten heeft Tradzster een dienst ontwikkeld genaamd ‘Advizor’. Dit is een tool waarmee eenvoudig met de klanten gecommuniceerd kan worden.

Goede Doelen

Tradzster profileert zich als een maatschappelijk betrokken onderneming. Dit uit zich in de betrokkenheid van Tradzster bij verschillende goede doelen. Zo steunt Tradzster KWF Kankerbestrijding, Edukans en Save the Children. Uiteraard zegt dit niets over hoe groot de kans is op een goed rendement wanneer u belegt via Tradzster, maar tegenwoordig is maatschappelijk verantwoord ondernemen voor veel klanten een essentiële voorwaarde om met een bedrijf in zee te gaan.

Als u besluit om een rekening te open bij Tradzster kunt u dit op verschillende manieren regelen. U kunt op de website van Tradzster direct een rekening openen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw rekening af te sluiten via uw e-mail of zelfs per post. Om voordat u een rekening opent goed op de hoogte te zijn van de eventuele risico\’s die beleggen met zich meebrengt heeft Tradzster op de website een uitgebreide risicowaarschuwing staan waarin u waardevolle informatie krijgt over de risico\’s van de verschillende beleggingsproducten.

Tradzster Community

In de Tradzster community kunt u online adviezen, tips en interessante informatie delen met andere klanten van Tradzster. Hierdoor houden klanten elkaar op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Dit is een goede mogelijkheid om andere beleggers net een stapje voor te zijn als er zich kansen voordoen op de markt.

Scroll naar top