Today’s Groep beleggen review

Today’s Broker is een onderdeel van de Today’s Groep. De Today’s Groep is een onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (online)beleggingsadvies. Bij Today Group kunt u in fondsen beleggen en het is ook mogelijk om er uw vermogen te laten beheren.

Tip: zelf beleggen? Today’s groep broker afdeling is omgezet naar TradersOnly. Lees hier meer over deze partij.

Beleggen via Todays Brokers

Fondsbeleggen bij Today’s groep

Bij Today’s Groep is het mogelijk om fonds te beleggen vanaf €50 per maand of met een eenmalige inleg van €2500. Het is op ieder moment mogelijk om in of uit te stappen.

De kosten van fondsbeleggen bij Today’s groep bestaan uit de transactiekosten van de specifieke fondsen. Bij aanmelding ontvangt u een inlogcode waarmee u de ontwikkeling van de portefeuille nauwlettend kunt volgen.

Bij Today s kunt u kiezen uit vijf verschillende risicoprofielen: van zeer defensief tot zeer offensief. Per fonds kunt u inzichtelijk zien waarin uw geld wordt belegt. Ook zijn de historische prestaties van het fonds gemakkelijk af te lezen. Over de tijd hebben de fondsen goed gerendeerd. De zeer offensieve portfolio heeft bijvoorbeeld een rendement van 203% opgeleverd in de periode 2003-2019.

Bij de fondsen betaalt u 0,5% voor de toetreding. Daarnaast betaalt u een beheervergoeding die neerkomt op ongeveer 0,85%.

Conclusie Today’s

Vroeger was het mogelijk om zelf te beleggen bij Today’s. Tegenwoordig is het alleen nog mogelijk om in één van de standaard profielen in te stappen. De fondsen lijken goed te presteren en het kan dan ook een mooie beleggingsoptie vormen. Wanneer u echter op zoek bent naar meer keuze dan kan het verstandig zijn om een andere broker te kiezen.

Een betere broker vinden?

Vergelijk Today’s Groep met andere brokers

Scroll naar top