Todays Brokers

Todays Brokers

Vergelijk Today's Group met andere brokers Vraag een gratis informatiepakket aan bij Today's Group

Beleggen via Todays BrokersToday’s Broker is een onderdeel van de Today’s Groep. De Today’s Groep is een onderneming die zich heeft gespecialiseerd in (online)beleggingsadvies. Ook biedt Today’s Broker trainingsmodules en instructievideo’s aan die u helpen de finesses van het online beleggen onder de knie te krijgen.

Zelf beleggen bij Todays Brokers

Wanneer u overweegt om zelf te gaan beleggen is het in elk geval verstandig om u te laten bijpraten over de mogelijkheden die er voor u zijn en de zaken waar u in uw specifieke geval rekening mee moet houden.

Wanneer u besluit met Today’s Brokers in zee te gaan kan u onder meer kiezen uit de volgende vormen van beleggen:

  • Beleggen in aandelen

  • Beleggen in opties

  • Beleggen in futures

  • Beleggen in obligaties

Ook kunt u via Today’s Brokers beleggen in grondstoffen, CFD’s en turbo’s. Al deze verschillende beleggingsmogelijkheden brengen een bepaald verwacht rendement op en dragen een bepaalde vorm van risico in zich. Over het algemeen geldt de regel: hoe hoger het verwachte rendement hoe hoger het risico.

Todays Platform Comfort

Today’s Brokers maakt gebruik van het handelsplatform Today’s Comfort. Today’s Comfort is een platform dat het voor u mogelijk maakt om alle informatie die u nodig hebt om snel en doeltreffend orders in te leggen. Verder biedt dit platform u relevant beleggingsnieuws, real-time koersinformatie van Euronext en een overzicht van alle handelsmogelijkheden in één standaard koersenoverzicht.

Bent u een professionele belegger dan kan u gebruik maken van de Pro-variant van het platform.

Tarieven, minimale storting en rentevergoedingen

– De tarieven die Today’s Brokers hanteert zijn voor Nederlandse aandelen: 0.09% over het orderbedrag, voor Duitse, Franse, Belgische en Italiaanse aandelen ook 0.09% over het orderbedrag.

– Voor Amerikaanse aandelen geldt een tarief van 0,01 US Dollar per aandeel.

Voor Nederlandse opties wordt een tarief gehanteerd van € 1,75 indien deze verhandeld worden via Eurex. Kosten voor Nederlandse opties verhandeld via Euronext bedragen € 1,90. Voor Duitse en Franse opties geldt een tarief van € 2,00. Amerikaanse opties worden verhandeld met een tarief van 2,40 US Dollar.

Voor het splitsen van aandelen, de verwerking van stockdividend, bewaarloon en claimemissies worden bij Today’s Brokers geen extra kosten in rekening gebracht.

  • De minimale storting om een effectenrekening via Today’s Brokers te openen is een bedrag van € 4000.

  • De rentevergoeding is, net zoals de rente zelf, variabel en wordt dagelijks opnieuw vastgesteld. Het rentepercentage is afhankelijk van een benchmarkt. Via de site van Today\’s Brokers kunt u de actuele rentestand bekijken en is er uitleg over de procedure wanneer u dat  nodig mocht hebben.

Today’s Brokers Demoaccount

Bij Today’s Brokers kunt u een zogenaamd demoaccount openen. Dit biedt u de mogelijkheid om te  oefenen met online beleggen. U downloadt de demo op uw computer en zo kan u kennismaken met de manier waarop het handelssysteem van Today’s Brokers werkt. Deze demo kan u downloaden zonder een rekening te openen bij Today’s Brokers. U bent dus nog nergens toe verplicht als u besluit de demo te gebruiken om online beleggen te ontdekken.

Todays Brokers
3.9 (78.79%) 66 stemmen