SNS Bank Zelf Beleggen

SNS Bank Zelf Beleggen

Direct beginnen met online beleggen? Vergelijk hier alle brokers

Beleggen via de SNS BankHet SNS Zelf Beleggen is een beleggingsrekening, waarmee u eenvoudig en snel kunt beleggen op de belangrijkste beurzen van de wereld, zoals onder andere Euronext Amsterdam, London Exchange en nog veel meer. Gemakkelijk en snel beleggen, 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar via internet en telefoon. Dat is allemaal mogelijk bij SNS bank beleggen.

All in tarief en scherpe tarieven

Bij SNS zelf beleggen wordt gebruik gemaakt van een all in tarief dat u per kwartaal kunt betalen. Hiermee kunt u profiteren van de voordelige ordertarieven. Bovendien werkt SNS Bank niet met een Abonnement, is er geen minimumstorting nodig om te beleggen en zijn er helemaal geen verborgen kosten aan het beleggen verbonden.

Groot aanbod beleggingsinstools

Bij het beleggen met SNS Zelf Beleggen kunt u uit een zeer groot aantal instrumenten van toonaangevende beurzen over de wereld heen verspreidt. Dit zijn de instrumenten die veel aangeboden worden; Aandelen, Opties, Obligaties, Beleggingsfondsen, Trackers / ETF\’s van o.a. , Shares, Notes en certificaten, Turbo\’s, Sprinters, Speeders, Rente over saldo dat je niet belegt.

Het saldo dat op uw SNS Zelf Beleggen rekening staat zal rente ontvangen als u even geen tijd heeft om te beleggen. Deze rente is een heel variabele rente en deze zal uitgeschreven worden aan het begin van het jaar. Ook zal deze rente op de beleggingsrekening gestort worden. Dit is extra handigheid voor de belegger. Geen tijd en toch rente verdienen over het bedrag.

Beleggen via IG

Beleggen via telefoon of het internet

Met SNS Zelf beleggen beheert u gemakkelijk uw portefeuille online met Mijn SNS Beleggen. Zo kunt u de realtime koersen bij de hand houden en kunt u snel orders plaatsen op alle beurzen over de wereld. Dit zorgt voor een nog snellere en betere beleggingsmarkt bij SNS. Deze handelingen kunnen ook telefonisch gedaan worden als u dit liever heeft. Dan kunt u gewoon naar de SNS beleggingslijn bellen.

SNS Bank Zelf Beleggen
2.1 (42.86%) 7 stemmen